Vargad tegutsesid mitmel pool

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Arvo Meeks

Eelmisel nädalal laekus mitmest Valgamaa omavalitsusest teateid sissemurdmiste ja varguste kohta. Suurim varguste laine tabas ööl vastu 6. oktoobrit Taheva valla Hargla küla.

Näiteks käidi seal sees lukustamata sõidukis Volkswagen. Sealt varastati magnetofon.

Samal ööl varastati külas teisest sõidukist erinevaid asju ja bensiini, kahju on 70 eurot.

Sama suurt kahju tegid vargad Harglas veel kahes sõidukis, kust varastati 50 liitrit bensiini. Lisaks langes veel 10 liitrit bensiini varaste saagiks, kui sisse murti ühe talu kuuri – kahju on 30 eurot.

Tõlliste vallas Tagula külas murti aga samal ööl sisse talu garaaži. Varastati mootorsaag Husqvarna, erinevaid võtmeid ja akulaadija. Hoovis seisnud lukustamata sõidukist varastati sõiduki ja maja võtmed. Kahju on 270 eurot.

Ööl vastu 2. oktoobrit murti aga Helme vallas Jõgeveste külas sisse talu kõrvalhoonetesse. Varastati kaks mootorsaagi Husqvarna, kaks võsasaagi Husqvarna, kummipaat Veles 246, paadimootor F-2,6 BM Parsun, freesimisseade Bosch, neli talverehvi, 100 liitrit bensiini ja 20 liitrit diislikütust. Kahju on 4347 eurot.

Ööl vastu 5. oktoobrit varastati aga Valgas Tartu tänava kalmistul hauaplatsilt valget värvi portselanist ingli kuju suurusega 20x30 cm.

Politsei palub kõigil, kes teavad midagi nende kuritegude toimepanemisest, võtta ühendust telefonidel 766 8107 või 110.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles