Petangihall ahvatleb harrastajaid kahest riigist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Petangiklubi juhid Tõnu Sõrmus (vasakul) ja Tiit Kattai mõõdavad rauast kuuli kaugust puust märkekuulist. Mida lähemale märkekuulile raudmuna maandub, seda rohkem punkte viskaja saab.
Petangiklubi juhid Tõnu Sõrmus (vasakul) ja Tiit Kattai mõõdavad rauast kuuli kaugust puust märkekuulist. Mida lähemale märkekuulile raudmuna maandub, seda rohkem punkte viskaja saab. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üle kümne aasta tegutsenud Valga petangiklubi korraldab juba teist talve võistlusi ja lihvib oskusi Tiigi tänava sisehallis, mis on üks kolmest Eestis olemasolevast.

MTÜ Valga Petanque Klubi juhatuse liige Tõnus Sõrmus ütles, et ideele rajada talvisteks mänguvõimalusteks Valga linna sisehall tuli juhatuse liige Anneli Kattai.

Lisaks oma maakonna rahvale käivad Valgas mängimas huvilised Võrust, Tartust, Setumaalt, Iisakult ja Viljandist – aga ka Lätist, kus kogu riigi peale ühtegi taolist halli pole

Pikemalt loe 2. veebruari Valgamaalasest!

Copy

Märksõnad

Tagasi üles