Hargla kooli töökoda varastati paljaks

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hargla kooli töökoda.
Hargla kooli töökoda. Foto: Arhiiv/Valgamaalane

Teisipäeval, 28. aprillil tegi Hargla kooli juhtkond politseile avalduse, milles teatati, et nädala jooksul on Taheva vallas Hargla külas sisse murtud kooli töökotta ning viidud sealt minema rohkem kui 70 000 krooni eest tehnikat.


Lõuna politseiprefektuuri andmeil on varastatud höövel-paksusmasin HC 260, puruimeja DC-1000, kombineeritud ketas-lintlihvpink JSG-9, metalltreipink BD-920W, poolautomaatne elektrikeevitus Powertec, keevituspüstol ja jalgratas. Tekitatud kahju on kokku 73 631 krooni.

Hargla kooli direktor Silva Ranniku ütles, et töökotta on sisse murtud ilmselt öösel. Täpsemalt ei soovinud direktor juhtunut kommenteerida, kuna kõik on liiga värske. «Tööõpetuse tunnid sellepärast küll ära ei jää,» märkis Ranniku.

Ta lisas, et päris kõike ära ei viidud. «Suuremad masinad, mida ära ei jaksatud viia, on alles.»

Lõuna politseiprefektuuri kommunikatsioonibüroo vanemspetsialist Agu Lall ütles, et praegu käib intensiivne uurimine ning menetluse huvides ei saa juhtumit üksikasjalikumalt kommenteerida.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles