Metsavaht hunt tõi eripreemia Valga linnagi

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Toomas Järveoja
Toomas Järveoja Foto: Kristjan Teedema / Tartu Postimees

Selgusid Eesti Metsaseltsi ja metsapealinn Elva korraldatud joonistusvõistluse «Metsavaht hunt» parimad, andis teada Elva linnavalitsuse avalike suhete nõunik. Töid saabus õpilastelt üle Eesti.

Pildid olid Elva linnapea Toomas Järveoja hinnangul väga loomingulised ja huvitavad. Linnapea andis välja ka eripreemiad.

Esikoha said Laura Orav ja Laura Lehtme Tartu Kivilinna gümnaasiumi 4. klassist. Eripreemia loomingulisuse eest läks nende klassiõele Annika Prillopile. Eripreemia «Öine metsavaht» sai Rianne Väli Nissi põhikooli 4. klassist, linnapea eripreemia Rait Läll Tartu Karlova gümnaasiumi 6. klassist ja portree eripreemia Anna-Paulina Huttunen Valga põhikooli 6. klassist.

Elva linnavalitsus ja Eesti Metsaselts tänavad kõiki agaraid joonistajaid. Kõik konkursile saabunud joonistused olid võrdväärselt head ning kunstilised. Joonistusvõistluse parimaid tunnustatakse meenetega, mis saadetakse õpilastele kooli.

Töid hindasid Anni Irs, Mariina Tiidor, Kaie Lepp, Malle Adamson, Marju Villem, Toomas Järveoja, Merike Järv ja metsaseltsi tudengid. Võistluse näitus pannakse vaatamiseks välja Elva gümnaasiumisse.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles