Nurjus Lai 19 hoonestatud kinnistu kolmaski enampakkumine

VM.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: arhiiv

UUS. Maavanema kohusetäitja korraldusega välja kuulutatud avalik kirjalik enampakkumine Valgas Lai 19 asuva hoonestatud kinnistu müügiks nurjus juba kolmandat korda, sest tähtajaks, 11. detsembriks ei laekunud kinnistu ostmiseks ühtegi pakkumist. Kinnistu alghind oli 900 000 krooni.

Esimese avaliku kirjaliku enampakkumise Lai 19 kinnistu müügiks kuulutas maavanem välja tänavu oktoobris. Pakkumise alghind oli 1,3 miljonit krooni.

Pakkumiste avamise tähtajaks, 31. oktoobriks ei esitatud aga ühtegi pakkumist.

Maavanema korraldusega 3. novembril välja kuulutatud teistkordne avalik kirjalik enampakkumine kinnistu müügiks nurjus samuti, sest tähtajaks, 19. novembriks ei laekunud kinnistu ostmiseks ühtegi pakkumist. Siis oli pakkumise alghind 1,1 miljonit krooni.

Maavalitsuse õigustalituse juhataja Helju Hõbe sõnul kuulutab maavanema kt veel sel aastal kinnistu müügiks välja ka neljanda avaliku kirjaliku enampakkumise.

Hoonestatud kinnistu pindala on 4490 m². Sellel asuvad kahekorruseline, praeguseks tühi riigiasutuste hoone ja garaaž.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles