Otepääl kukkusid valimisliitude läbirääkimised läbi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuldar Veere
Kuldar Veere Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valimised võitnud valimisliidu Otepää Kodanik esinumber ja vallavanema kandidaat Kuldar Veere nentis täna, et läbirääkimised liiduga Meie Kodu kukkusid läbi, kuigi neil kahel oli kõige rohkem sarnaseid jooni koalitsiooni loomiseks.

Kriipsu tõmbas võimalikule koalitsioonilepingule peale Meie Kodu nõudmine, et Pühajärve põhikooli direktor Miia Pallase loobuks volikogu liikme ametist, sest volikogu liige ei tohiks olla allasutuse juht. Kuna ükski seadus sellist muudatust ei nõua, jäi Otepää Kodanik selle juurde, et Pallase ei pea kohast vallavolikogus loobuma.

Veere usub, et Meie Kodu ei leia ühist keelt ka Reformierakonnaga koalitsiooni tegemiseks. Üks variant on, et volikogust kaob nii koalitsioon kui ka opositsioon. Esmaspäevasel volikogu istungil teeb Otepää Kodanik ettepaneku esitada volikogu esimehe kohale Teet Reedi ja järgneval istungil vallavanemaks Kuldar Veere.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles