Üles astub üle saja esineja

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joyl on traditsioon korraldada 
igal aastal kaks aruandekontserti: 
uue aasta algul ja kevadel hooaja lõpetamisel. Fotol on hetk eelmise aasta kevadkontserdilt, kus Joy oma uue kontserdikavaga üles astus.
Stuudio Joyl on traditsioon korraldada igal aastal kaks aruandekontserti: uue aasta algul ja kevadel hooaja lõpetamisel. Fotol on hetk eelmise aasta kevadkontserdilt, kus Joy oma uue kontserdikavaga üles astus. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laulu- ja tantsustuudio Joy avab laupäeval Valga kultuurikeskuses uue aasta hooaja kahe aruandekontserdiga. Pooleteise tunni jooksul näevad huvilised kolme ja poole kuu jooksul õpitut.

Kontserdi nimi on seekord «Naeratused elu kiirteel». Stuudio soovib luua õhkkonna, kus vastukaaluks igapäevasele stressile valitseks soojus, hoolimine ja meeldivad elamused. «Kiires elus ei märka me tihti lähedasi, meil pole aega isegi iseendale. Soovime, et kontserdikülastajad võtaksid hetkeks aja maha ja naerataksid, tunneksid naudingut,» selgitas stuudio juht Marina Jerjomina nimevalikut.

Üles astub üle saja tantsija ja laulja. Publik saab kuulata väga erinevat muusikat ning näha eripäraseid tantsuseadeid ning -stiile. Esineb ka täiskasvanute lauluansambel Samsaara.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles