Ettevõte ja haridusasutus lõid käed

Eveliis Vaaks
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
GMP Grupp juhatuse liige Ants Juhani ja Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja allkirjastamas koostöölepingut
GMP Grupp juhatuse liige Ants Juhani ja Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja allkirjastamas koostöölepingut Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Eile, 16. jaanuaril sai Pühajärve GMP Clubhotelis allkirjad ajalooline koostöölepe, millele panid käe alla GMP Grupp juhatuse liige Ants Juhani ja Tartu Ülikooli Viljandi Kultuuriakadeemia direktor Anzori Barkalaja.

Alates sügisest saab hotellist tudengite ettevõtlusõppe praktikabaas, eelkõige muusika ning kultuurikorralduse suundadel. "Lubame omalt poolt anda parima, et seda usaldust õigustada. Meile on restoran kultuuriasutus ja teeme kõik selle nimel, et siin ei saaks mitte ainult hästi süüa, vaid saaks ka muid kogemusi ja elamusi," rääkis Juhani.

Barkalaja sõnul on taoline koostööleping uudne. "Praktikabaaside kogemus on meil olemas. Enamasti on need olnud avalikus sektoris ehk turvalises keskkonnas, aga ettevõtluspraktika kui selline on Eestis uudne süsteemsõna," rääkis ta. "Mõnikord on mindud ettevõtetesse praktikale, aga see, et tudengid ise teevad ettevõtte tegevuse läbi koos teise ettevõttega -- on uudne lähenemine," lisas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles