Mees pidas kinni metallitaksoga saabunud varga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Politsei. Foto on illustreeriv.
Politsei. Foto on illustreeriv. Foto: Martin Ilustrumm

Kolmapäeval, 19. veebruaril kella 16.30 paiku teatas 50aastane mees politseile, et pidas Helme vallas Koorkülas kinni väidetava metallivarga, kes püüdis varastada autotõstukit. Tõstuk oli eelnevalt osadeks lammutatud ning politsei poole pöördunud mehe väitel metallitaksole peale laadimisel täielikult rikutud.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kinnitas Valgamaalasele, et juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks on alustatud kriminaalmenetlus vargust käsitleva paragrahvi alusel. «Võõra vallasasja äravõtmise eest selle ebaseadusliku omastamise eesmärgil karistatakse rahalise karistuse või kuni kolmeaastase vangistusega,» viitas ta seadusele.

Pressinõunik ütles, et kriminaalmenetlus on alles algusjärgus ning kõik asjaolud veel kontrollimisel. «Kahtlustatavana ei ole veel uurijad jõudnud kedagi üle kuulata,» täpsustas ta. Väidetavalt metalli varastada püüdnud isik on tuvastatud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles