Kõik huvilised osaleda ei saanudki

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Laskevõistluse üks korraldajatest, Jaanikese Jahindus OÜ juhatuse liige Jaan Balodis loodab, et laskurite jõukatsumisele tuleb kaasa elama hulk rahvast.
Laskevõistluse üks korraldajatest, Jaanikese Jahindus OÜ juhatuse liige Jaan Balodis loodab, et laskurite jõukatsumisele tuleb kaasa elama hulk rahvast. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedel ja laupäeval kõmmutasid Jaanikese lasketiirus täpsuskütid Eestist, Lätist ja Leedust. Maha peeti järjekordsed Jaanikese karikavõistlused laskmises.

Korraldaja, Jaanikese Jahinduse OÜ juhatuse liikme Jaan Balodise sõnul olid nad sunnitud registreerimise võistlusele lõpetama, kuna ajakava ei oleks võimaldanud rohkem võistlejaid vastu võtta.

«Ei saanud kõigile soovijatele vastu tulla. Kummalgi päeval paugutati 12 tundi jutti. Kuna osalejate huvi võistluse vastu on iga aastaga kasvanud, ongi järgmisel aastal kavas korraldada Jaanikese karikavõistlused juba kolmepäevased. Ehk siis saavad kõik soovijad ka osaleda,» sõnas Balodis.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles