Linn võtab muuseumi üle

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga muuseum
Valga muuseum Foto: arhiiv

Tänasel, 21. märtsi istungil andis Valga linnavolikogu linnavalitsusele loa sõlmida koostööleping kultuuriministeeriumiga. Selle alusel võtab linn 1. juulist muuseumi haldamise üle.

Samuti kehtestas volikogu linnajuhtide töötasu- ja hüvituste määrad. Volikogu esimehele otsustati maksta igakuiselt hüvitust 500 eurot, volikogu aseesimeestele makstakse 120 eurot kuus. Tasud volikogus ja komisjonides osalemise eest määrati ka komisjoni esimeestele ja liikmetele. Uued tasud hakkavad kehtima 1. jaanuarist 2015.

Kinnitati ka uued linnavalitsuse liikmete töötasud ja hüvitused. Nii määrati linnapeale 1. aprillist makstava töötasu suuruseks 2100 eurot varasema 1943 euro asemel, aselinnapeadele 1700 eurot varasema 1579 euro asemel. Keskerakonna fraktsiooni ettepanek kehtestada linnapea töötasuks 2500 eurot ei leidnud volikogu liikmete enamuse toetust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles