Esinduste juhid räägivad piirialade probleemidest

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Täna võib Valgas ja Valkas liikumas näha Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juhti Hannes Rummi.
Täna võib Valgas ja Valkas liikumas näha Euroopa Komisjoni Eesti esinduse juhti Hannes Rummi. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Seoses Eesti ja Läti Euroopa Liitu astumise 10. aastapäevaga viibivad täna Valgas ja Valkas Euroopa Liidu Eesti ja Läti esinduste juhid.

Nagu rääkis Valgamaalasele Valga linnapea Kalev Härk, kohtuvad esinduste juhid Hannes Rumm ja Inna Šteinbuka esmalt Valga ja Valka linnajuhtidega. Räägitakse piirialade probleemidest ning nende lahendamise võimalustest.

Seejärel siirdutakse ühisele jalutuskäigule. Keskpäeval osalevad külalised aga tund aega vältaval Euroopa Liitu astumise 10. aastapäeva tseremoonial. Sellel kõlavad Eesti, Läti ja Euroopa Liidu hümnid. Sõnavõttudega esinevad nii Valga ja Valka linnapead kui Euroopa Komisjoni esindajad. Näha saab ka minisketše teemal „10 aastat Euroopa Liidus", kiikingut ja linnapeade „vägikaikavedu" piirialal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles