Linnapea üllatas loomeinimesi klaverimänguga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeva õhtul kultuurikeskuses avatud kaksiklinna loomeinimeste näitusele oli kutsutud ligi poolsada päevakangelast, keda peeti meeles tänukirja ja küünlaga. Lisaks oli teatrisaali fuajeesse kogunenud kunstnikele tunnustust avaldama ja nende kätetööd imetlema hulk linnarahvast siit- ja sealtpoolt piiri.
Neljapäeva õhtul kultuurikeskuses avatud kaksiklinna loomeinimeste näitusele oli kutsutud ligi poolsada päevakangelast, keda peeti meeles tänukirja ja küünlaga. Lisaks oli teatrisaali fuajeesse kogunenud kunstnikele tunnustust avaldama ja nende kätetööd imetlema hulk linnarahvast siit- ja sealtpoolt piiri. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Neljapäeval läks kohalike loomeinimeste kümnenda ühisnäitusega Valga kultuurikeskuses käima kaksiklinna Valga-Valka festival «Helisev Liivimaa». Meeril oli publikule aga varuks üllatus.

Üleval on tööd 48 kunstnikult ja ühelt kunstirühmituselt, väljapaneku hulgas ka paarkümmend teost lätlastelt, kes osalevad lisaks valgalastele näitusel teist aastat. Peale maalide saab imetleda maalitud portselani, kootud seelikut ja pitslina ning kaelaehet. Kohal olid ka linna harrastusluuletajad.

Kolmandat korda näitusel osalev Julia Pissarenko käib kunstioskusi täiendamas Valka kunstikoolis. Näitusel on väljas tema õlivärvidega tehtud töö «Kleopatra». «Mulle meeldib maalida kõige rohkem loodust ja inimesi. Joonistada meeldib juba kooliajast peale,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles