Mini-Erna tõi Valgamaale kokku noori neljast riigist

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eks raskused ongi selleks, et neid ületada. Oma võimed on proovile pannud Alutaguse võistleja.
Eks raskused ongi selleks, et neid ületada. Oma võimed on proovile pannud Alutaguse võistleja. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Reede õhtust pühapäeva lõunani leidis Õru, Tõlliste ning Hummuli valla territooriumil aset noorte kotkaste vabariiklik matkamäng Mini-Erna.

Reede õhtuks kogunes Metsniku harjutusväljakule 19 võistkonda. Esindatud olid kõik noorkotkaste malevad, lisaks veel kodutütarde võistkond ning väliskülalised Lätist, Leedust ja Rootsist. Koos võistlejate, esindajate, kohtunike ning muu üritust läbiviivate tegijatega kogunes kokku pea paarsada inimest.

Pärast mandaati ja õhtusööki sai teoks võistluse ametlik avamine. Kaitseliidu Valgamaa maleva pealik major Tõnis Org andis edasi kolm soovitust. «Kõigepealt soovin teile tarkust ja leidlikkust ülesannete lahendamisel. Teiseks: ohutus ennekõike. Kuulake, mis teile punktides räägitakse. Kolmandaks soovin meelekindlust, et jaguks jõudu võistlus lõpuni teha,» sõnas major Org.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles