Eesti korvpallikoondis oli Valgas võidukas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrreldes Pärnu kohtumisega olid Eesti koondislased Valgas võitluslikumad ning mäng tasavägisem.
Võrreldes Pärnu kohtumisega olid Eesti koondislased Valgas võitluslikumad ning mäng tasavägisem. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Teisipäeval leidis Valga spordihallis aset Eesti ja Läti korvpallikoondiste sõpruskohtumine. Tulises heitluses kallutasid võidukarika enda poole Eesti B-koondise mängijad.

Kuigi omavahel on rahvuskoondised kohtunud ka varem, siis Valgas ei olnud kumbki meeskond enne mänginud. Valga korvpallikooli eestvedaja Antti Vasara sõnul tuli idee kohtumiseks koostöös Eesti Korvpalliliiduga, kuna Valga on ju tänavu ka spordipealinn. Ja seda, et valgalased ning naabrid lätlased korvpalli armastavad, näitas ka pea täissaalile toimunud mäng.

Pärast meeskondade tutvustamist lauldi ka mõlema riigi hümni. Siin üllatas kõiki Valka kihelkonnaduuma esimees Vents Armands Krauklis, kes astus, mikrofon käes, keset saali, ning oma koduriigi esinduslaulu esitas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles