Pedeli virgestusala – lõõgastus- ja spordiparadiis südalinnas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Päikselistel päevadel võib rannast leida hulganisti päevitajaid ning veemõnude nautijaid.
Päikselistel päevadel võib rannast leida hulganisti päevitajaid ning veemõnude nautijaid. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga kesklinnas asuva Pedeli puhkeala väärtus on selle mitmekülgsuses – võimaluses veeta siin aega koos perega, teha tervisesporti, kogeda häid kontserdielamusi või lihtsalt nautida loodust ja mõlgutada oma mõtteid.

Rohket kasutamist leiavad nelja kilomeetri pikkused kergliiklusteed – eraldi jalgsi ja jalgrattaga või rulluiskudega liikujatele – ning puhkekohad pinkide ja laudadega, kus tahtmise korral saab piknikutki pidada.

Pika tänava poolsel alal on avalik supluskoht koos rannavalvealaga. Päikselistel päevadel on liival ja murukamaral ka hulganisti päevitajaid. Rannavalve majas on koha leidnud kohvik. Sealsamas on huvilistel võimalik laenutada vesirattaid või sõudepaati, et jõel väike ring teha.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles