Eakate liikuma lükkamine tõi austava kutse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mitut kollektiivi juhendav Mare Oherjus on aastaid seisnud hea selle eest, et Valga eakate elu oleks huvitavalt sisustatud.
Mitut kollektiivi juhendav Mare Oherjus on aastaid seisnud hea selle eest, et Valga eakate elu oleks huvitavalt sisustatud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgamaa eakate järjepidev liikuma ärgitamine tõi Mare Oherjusele austava kutse sotsiaalkaitseministri vastuvõtule. Paraku ei võimalda perekondlik suursündmus tal pealinna sõita.

Sotsiaalkaitseminister Helmen Kütt tunnustab homsel tänuvastuvõtul Tallinnas teistele eeskujuks olevaid aktiivseid eakaid inimesi. Kuna käimas on liikumisaasta, pälvivad tänavu tunnustuse need, kes füüsilise aktiivsusega olnud eeskujuks ja enda saavutuste või vabatahtliku tegevusega innustanud teisi eakaid rohkem liikuma.

Tunnustuse muudab eriti väärtuslikuks see, et iga maakond võis esitada tunnustamiseks vaid kuni kaks inimest. Kokku oli kutsesaajaid 31. Nagu kinnitas sotsiaalministeeriumi teavituse peaspetsialist Armo Vask, on Valgamaalt ainsana vastuvõtule kutsutud Mare Oherjus Valgast.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles