R-kioski sulgemisotsus tuli bussifirmale ootamatult

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Neljapäeval tervitas R–kioski uksel külastajaid sulgemisteade. Soodsama bussipileti nimel tuleb nüüd kõndida raudteejaama, kuid bussifirma Atko otsib võimalusi müügivõrgu laiendamiseks.
Neljapäeval tervitas R–kioski uksel külastajaid sulgemisteade. Soodsama bussipileti nimel tuleb nüüd kõndida raudteejaama, kuid bussifirma Atko otsib võimalusi müügivõrgu laiendamiseks. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Kolmapäeval sulges paljudele ootamatult uksed Valgas Vabaduse tänavas tegutsenud R-kiosk, kus müüdi ka soodushinnaga bussipileteid. Nüüd peab nende soetamiseks seadma sammud raudteejaama.

R-kioski müügijuht Toomas Kaldoja põhjendab Valga müügipunkti sulgemisotsust vähese kasumlikkusega. Kuna samal nädalal suleti R-kiosk ka Võrus, võib jääda mulje, nagu tõmbaks ettevõte oma müügivõrku Lõuna–Eestis koomale.

Kaldoja neid kahte sulgemist siiski ei seostaks. «Sulgesime R-kioski Võrus, sest eelmisest aastast on muutunud Võru liikluskorraldus ja bussipeatus liikus teise asukohta. Pigem otsime häid ja veel paremaid asukohti, kuhu äri laiendada.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles