Turismitegijad kavatsevad jõud ühendada

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lõuna-Eestit kui turismipiirkonda tutvustatakse turistidele kollaste akende kaudu. 21 aknast viis asub Valgamaal, üks neist on Lüllemäel.
Lõuna-Eestit kui turismipiirkonda tutvustatakse turistidele kollaste akende kaudu. 21 aknast viis asub Valgamaal, üks neist on Lüllemäel. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Üha enam on Valgamaa turismiarendajad hakanud mõtlema ühtse maakondliku asutuse loomisele, mis aitaks kokku hoida nii raha kui tööjõudu.

Praegu tegelevad maakonnas turismiarendusega SA Valgamaa Arenguagentuur, SA Otepää Turism ja SA Tõrva-Helme Turism, kellel on ka erinevad tegevuse rahastamise allikad.

«Ilmselgelt on sihtasutusi maakonnas palju. Turismiarendus- ja turundustegevuse koondumine ühe organisatsiooni alla tagab efektiivsema tegevuse ning aitab vältida dubleerimist,» rõhutas Valgamaa Omavalitsuste Liidu tegevjuht, Valgamaa arenguagentuuri juhataja Rein Org.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles