Lõviosa lisarahast nõuab endale linna heakord

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavõim peab oluliseks, et koolilapsed hommikuputru süüa saaks. Nii suunati reedel volikogus kinnituse saanud lisaeelarvest hariduse reale lisaks 3000 eurot, et kindlustada koolides pudru pakkumine aasta lõpuni.
Valga linnavõim peab oluliseks, et koolilapsed hommikuputru süüa saaks. Nii suunati reedel volikogus kinnituse saanud lisaeelarvest hariduse reale lisaks 3000 eurot, et kindlustada koolides pudru pakkumine aasta lõpuni. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Reedesel istungil kinnitas Valga volikogu linna teise lisaeelarve kogumahus 117 543 eurot. Suur osa sellest kulub teeremondile ja tondilosside lammutamisele.

Teedele läheb 45 500 eurot ja räämas hoonete lammutamiseks 15 000. 30 000 on plaanis kasutada linna kinoaparatuuri ostul omaosaluse katteks. «3000 eurot läks hommikupudrule: koolides jätkub selle pakkumine aasta lõpuni,» selgitas linnavalitsuse rahandusameti juhataja Imbi Rõivassepp. Pärast lisaeelarve vastuvõtmist on eelarve kogumaht 13 672 880 eurot.

Volikogu otsustas algatada linna üldplaneeringu koostamise, mille tulemusena valmib tekstist ja joonistest koosnev dokument. Selleks on plaanitud kuni kaks aastat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles