Volikogu spordiklubide toetusi arutlusele ei võtnud

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga linnavolikogu.
Valga linnavolikogu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavolikogu ei võtnud täna, 31. oktoobril arutlusele eelnõud, millega linnavalitsus soovis toetada korvpalli- ja käsipalli meistriliigades osalevaid klubisid – Valga / Maks & Moorits ning Valga Käval – hooajal kokku 38 000 euroga.

Enne volikogu tänase istungi algust pandi hääletusele, kas linnavalitsuse esitatud eelnõud täiendavalt päevakorda lülitada. Selleks olnuks tarvis saada kõigi volinike poolthääl. Kuna seda ei saadud, eelnõud arutusele ei võetud.

Tänasel istungil andis volikogu loa linnavalitsusele korraldada riigihange veoauto ja sõiduki kasutusrendiks. Seoses liisingulepingu lõppemisega detsembris on plaanis hankida uus buss, mis antakse Valga gümnaasiumi käsutusse ja mida kasutatakse õpilaste transpordiks koolivälistele üritustele ning kooli reklaamiks teistes maakonna koolides. Tõsteseadmega veoauto on aga vajalik heakorratöödel ning teeremondil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles