Suitsusaunast leitud surnu isik on tuvastatud

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Suitsusaun, kust surnukeha leiti
Suitsusaun, kust surnukeha leiti Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Septembri lõpus leiti Otepää vallast Sihva külast Kondi kortermajade juures asuvast mahajäetud suitsusaunast tugevate lagunemistunnustega inimese surnukeha. Tänaseks on surnu isik tuvastatud.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peiteli kinnitusel kuulusid säilmed 60aastasele Reinule, kes lahkus 20. augusti hommikul kella 10 ajal Puka vallas Komsi küla hooldekodust Puka kauplusesse. Kui mees mõne aja jooksul hooldekodusse tagasi pöördunud polnud, hakati teda otsima. Avalikkust hoiatati, et Rein võib olla meeltesegaduses ega pruugi aru saada talle esitatud küsimustest.

Paraku otsingud tulemusi ei andnud ning mõnda aega ei õnnestunud ka politseil kadunud mehe kohta mingit teavet hankida – kuni 20. septembri õhtupoolikul sai politsei teate naabervallas Otepääl Sihva külas suitsusaunast leitud surnukeha kohta.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles