Festival jõuab ka Valka

Piret Karu
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lühifilmide festivali Sleepwalkers juht Martin Ruus
Lühifilmide festivali Sleepwalkers juht Martin Ruus Foto: Elmo Riig / Sakala

Valgas on väike valik maiuspalu rahvusvaheliselt lühifilmifestivalilt Sleepwalkers. 19. novembril Valga kultuurikeskuses ja 21. novembril jaamahoones saab näha filme võistlusprogrammide ja muude linastuste hulgast, lisaks Eesti filmi «Legend vägevast seebist» (Sleepwalkersi publiku lemmik Balti filmi- ja meediakoolist), andis teada Valga linnavalitsuse avalike suhete spetsialist. Sissepääs on prii.

Lühifilmide festivali Sleepwalkers juhi Martin Ruusi sõnul on 18.–22. novembril Tallinna Ülikooli Balti filmi- ja meediakoolis toimuv Pimedate Ööde filmifestivali alafestival, mis tunnustab ja teeb sügava kummarduse kõikidele lühifilmitegijatele, kes on oma «unenäod» suurele ekraanile toonud.

«Meile kui uneskõndijatele meeldib mõelda, et lühifilmid on unenäod, mis kestavad minutist paarikümne minutini ja võivad sisult väga erinevad olla, varieerudes neutraalsetest igapäevaolukordadest kuni hirmutavate ja ebareaalsete patoloogiliste seisunditeni. Festivali keskus on Tallinna Ülikooli linnakus paiknev BFMi maja Nova ja kino SuperNova,» lisas Ruus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles