Maks & Moorits sai napi kaotuse

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne
Pilt on illustratiivne Foto: Rein Säinas

Alexela Korvpalli Meistriliiga reedeõhtuses mängus kohtusid Tallinnas omavahel TTÜ KK  ning Valga / Maks & Moorits meeskond.

TTÜ KK alustas mängu otsustavalt ning peagi oli vahe juba üheksa punktiline. Edgars Kruminši ja Viljar Veski vedamisel vähendasid Valga mehed vahe kiiresti kolme punktini. Avaveerandi viimasel minutil tabatud vise viis kodumeeskonna aga pausile minnes 28 : 23 juhtima.

Kogu ülejäänud mäng kujunes punkt – punkti heitluseks. Kaks ja pool minutit enne mängu lõppu jõudsid Valga pallurid viigini kuid enamat ei suudetud. Veel 1,7 sekundit enne mängu lõppu oli tablool viigiseis kuid tallinlaste tabav vise viis nad 91 : 89 ette. Valga klubil oli veel võimalus võit enda kasuks kallutada kuid viimane kolmepunktivise läks mööda ning TTÜ sai kirja oma kolmanda võidu.

TTÜ kindlakäelisem mängija oli Toomas Raadik 23 punktiga. Teda toetasid Kiur Akenpärg 16 ning  Jaan Puidet ja Andrew Arnold kumbki 15 punktiga. Valgalaste poolt viskas Edgars Krumins 27 punkti ning  Maris Laksa, Reinis Strupovics ja Viljar Veski lisasid kõik 12 punkti. Jurijs Aleksejevs tegi double-double'i 11 punkti ja 14 lauapalliga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles