Enamik medalitest rändas võõrsile

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tublilt võistlesid Valga Crisi noored tantsijad ning Edvin Pullerile ja Klaudia Tammelale (paremal) riputati kaela hõbemedal. Madis Perillus ja Ksenija Parmenenkova saavutasid viienda koha.
Tublilt võistlesid Valga Crisi noored tantsijad ning Edvin Pullerile ja Klaudia Tammelale (paremal) riputati kaela hõbemedal. Madis Perillus ja Ksenija Parmenenkova saavutasid viienda koha. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Laupäeval täitus Valga kultuurikeskus peotantsijatest. Et paare oli naaberriigistki, võib võistlust lausa rahvusvaheliseks pidada.

Lisaks kultuurikeskuse peotantsuringi paaridele osalesid Valga tantsuklubi Cris, klubi Mini-Fox Pärnust, Ziemeļvalsis Valkast, Dīva Valmierast ja Reveranss Cēsisest.

Veel pool tundi enne võistlust käis kultuurikeskuse ovaalsaalis kibe trenn ja paarid andsid sammudele viimast lihvi. Ja siis see algas! Muusika saatel sammus avadefileele 32 tantsupaari. Auringi tehes näidati pealtvaatajatele oma kaunist ja suursugust kõnnakut ning uhkeid kostüüme.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles