Loosiõnn naeratas neljale lugejale

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Imbi Umbleja
Imbi Umbleja Foto: Vello Jaska

Valgamaalane loosis kõigi oma tellijate vahel, kellel kehtiv lehetellimus, detsembri jooksul välja neli tahvelarvutit. Loosimised leidsid aset esmaspäeviti.

Tänase, 29. detsembril aset leidnud neljanda ja sedapuhku viimase loosimise tulemusena sai tahvelarvuti omanikuks tõrvalane, muusikaõpetaja ja koorijuht Imbi Umbleja.

Esimese loosimise võitjaks osutus Vana-Otepääl elav Valgamaalase pikaajaline tellija Silvi Tenno. Teise loosimise tulemusena sai uue tahvelarvuti omanikuks Maarika Kerb Valgast. Võidul järel käies kinnitasid mõlemad, et seade aktiivset kasutamist leiab: muu hulgas Valgamaalase digilehe lugemiseks.

Kolmandana naeratas loosiõnn valgalasele Margarita Belinskajale. Proua kinnitas seadmel toimetuses järel käies, et väga suur arvutisõber ta pole ning seetõttu võib juhtuda, et loosivõitu hakkab rohkem kasutama tema 27aastane lapselaps. Küll arvas ta, et hakkab koos lapselapsega varasemast usinamalt Valgamaalase digilehte lugema.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles