Valga/Maks & Moorits võitis lõpuminutite heitluses Kalev/Cramot

Lea Margus
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Balti liiga kohtumine. Valga / Maks & Moorits vs TTÜ
Balti liiga kohtumine. Valga / Maks & Moorits vs TTÜ Foto: Rein Säinas

Esmaspäeva õhtupoolikul peeti esimene pühadejärgne Alexela Korvpalli Meistriliiga kohtumine, kus BC Kalev/Cramo võõrustas Keila Tervisekeskuses Valga/Maks & Mooritsa meeskonda. Valga meeskond vormistas aastalõpuks Kalevile üllatuse, võites neid 83:77, andis teada Britta Piisang meistriliiga pressiteenistusest.

Pärast tasavägiseid algusminuteid, sai Kalev esimese veerandaja keskel tänu paarile tabavale viskele kerge eduseisu, kasvatades hetkeks vahe juba 10-punktiliseks. Tänu Reinis Strupovicsi kolmepunktiviskele oli aga esimese veerandi järel Valga kaotusseis vähenenud ning Kalevi edunumbrid tablool 26:19.

Teisel neljandikul hoidis Kalev liidriohjasid enda käes, siiski ei andnud Valga alla, vaid võideldi jõudsasti edasi, jõudes mitmel korral 3 ja 4 punkti kaugusele. Poolaja lõpuminutitel oli aga kindlam Cramo, kes juhtis esimese poolaja järel 43:33.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles