Filmilegend ja muusik käisid Pühajärvel saadet väntamas

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Neljapäeval täitus GMP Clubhoteli restoran kinohuvilistega, kuna külas olid legendaarne filminäitelja Arvo Kukumägi ja muusik Mari Kalkun. Õhtu eesmärk oli üles filmida telesaate materjal.

Kohe alguses ütles õhtu peategelane ära, et Arvoks ei kutsu teda keegi – ikka Kuku on ta nimi. Kus või millal üles võetud paljulubava pealkirjaga saadet «Aja monumendid, majad ja inimesed» näha saab, jäi esialgu kulissidetaguseks infoks. Kaamerad aga surisesid, Kalkuni Mari hääl helises ja Kukul jutt jooksis.

Kava oli lihtne: Mari mängib vahepeal erinevaid pille ja laulab ning Kuku vastab küsimustele. «Küsida võib kõike ja luban vastata põhjalikult,» sõnas näitleja sissejuhatuses, milles ka selguse mõttes oma vanuse, kaalu ja pikkuse ära mainis. Need olid siis vastavalt 56, 51 ja 190. Veel selgitas Kuku, et pikk habe on tal ees siinsamas Valgamaal toimuvate Andrus Kiviräha «Rehepapi» filmivõtete tarvis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles