Volikogu leevendas heakorranõudeid

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kõnniteed tuleb puhtana hoida, muidu võib trahvi saada.
Kõnniteed tuleb puhtana hoida, muidu võib trahvi saada. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tänasel, 30. jaanuari istungil kinnitas Valga linnavolikogu maakonnakeskuse heakorraeeskirja ja põhimääruse, samuti volikogu kantselei põhimääruse. Riigikogu valimisteks said paika jaoskonnakomisjonide esimehed, liikmed ja asendusliikmed.

Heakorraeeskirjadest ja koormistest tegi ettekande linnavalitsuse linnahooldusameti juhataja Arno Uprus. Tema sõnul on määrusega kehtestatud nõuded lihtsamad ja leebemad võrreldes seniste, üle kümne aasta kehtinud eeskirjadega.

Nagu varasemalt, tuleb ka edaspidi oma kinnistut, krunti ja hooldusala korras hoida ning täita teeseadusest tulenevat kohustust hooldada sõidutee ja kinnistu või krundi vahel olevat kõnniteed. «Uues määruses on loobutud paljude kohustuste, nõuete ja keeldude sätestamisest, mille puhul nõude esitamiseks tsiviilõiguslik alus või mis reguleeritud teistes õigusaktides,» sõnas Uprus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles