Vald kehtestas liikluspiirangu

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Helme valla ehitus- ja majandusnõuniku Andres Jursi sõnul on praeguste kruusa- või muldkattega teede suurimaks ohuks metsavedajad, kelle koormatud autod pinnast lõhuvad.
Helme valla ehitus- ja majandusnõuniku Andres Jursi sõnul on praeguste kruusa- või muldkattega teede suurimaks ohuks metsavedajad, kelle koormatud autod pinnast lõhuvad. Foto: Arvo Meeks

Veebruar on olnud tavatult soe ning pinnakatteta teed muutunud pehmeks ja poriseks. Neljapäeval kehtestas Helme vald esimesena Valga maakonnas massipiirangu avalikult kasutavatele kohalikele teedele.

Liikluspiirang keelustab Helme valla kohalikel teedel üle 8tonnise kogumassiga sõidukitega liiklemise. Piirangu tingis valla ehitus- ja majandusnõuniku Andres Jursi sõnul teede muldkehade järsk sulamine ning pehmenemine.

Tavaliselt kehtestatakse selliseid piiranguid kevadel, kuid viimase aja tavatud plusskraadid on juba praegu teed vedelaks muutnud ning ilmateade praegu enne järgmise nädala lõppu miinuseid ei näita.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles