Borderrocki soojenduspidu tuleb Tallinnas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elephants from neptune.
Elephants from neptune. Foto: Mihkel Maripuu / Postimees

Laupäeval, 30. mail saab Tallinnas Von Krahli Teatris teoks rokifestivali Borderrock soojenduspidu. Üritus algab pressikonverentsiga, kus nii Valka kui Valga omavalitsuse esindajad vastavad ajakirjanike küsimustele, andis teada Valka kihelkonna duuma avalike suhete juht. Pressikonverentsil osaleb ka Borderrocki korraldaja Ernests Lībietis.

Kontserdil esinevad Elephants From Neptune ja Revolver Eestist ning Karmafree Lätist.

Borderrock on ainuke eestlaste ja lätlaste ühiselt korraldatav rokifestival. Tänavu leiab see aset 5.–6. juunil Valka laululaval. 5. juunil astuvad üles Vennaskond, Karmafree, B Optimist, Laika Suns, Inokentijs Mārpls, Jānis Bukums, The Sound Poets, Green Novice ja Heaven Grey. Elektroonilise muusika austajaid ootab omaette telk, kus esinevad Vibe55, NIKLĀVZ ja DJ Gregfull.

Festivali teisel päeval ehk 6. juunil esinevad Odd Hugo, Kolmteist ja Defeatem Eestist, Mountainside Leedust, The Factor, Saules krāsas, Exit, Gelousy, Rebel Riot, Monro, Jumprava,  PND ja All Day Long Lätist. Elektroonilise muusika telgis astuvad üles RAGAVA, YURI TCH, Toms Grēviņš ja PA.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles