GALERII: Kaamerate ette pandi Tõrva vs. Elva

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna salvestati Tõrva Veskijärve ääres ETV ja Maalehe koostöös valmiv uus meelelahutussaade Suvenaabrid. Saatejuhtide Jüri Aarma ja Gerli Padari juhatusel võtsid mälumängus ja laulus mõõtu Tõrva ja Elva helgemad pead ning kaunimad lauluhääled.

Põhimõtteliselt on tegemist telesaate "Lauluga maale" uuestisünniga, mis saate tegijate sõnul senisest tempokamana televaatajate ette jõuab. "Pöörame eelmise formaadi täiesti pea peale ja teeme sellest tempoka ja lõbusa võistlusmängu. Kuid laulu me välja ei jäta, sest nii on hea pealtvaatajatel tegijatele kaasa elada ja televaatajatel kodus laulda," selgitas saate tagamaid selle toimetaja Piret Jürman.

Kokku seitsmeosalise ja erinevaid Eestimaa paiku tutvustava saatesarja keskne idee on lihtne: salvestuspaigana välja valitud omavalitsusel lastakse omalt poot välja kutsuda naabervald, kellega kaamerate ees laulus ja teadmistes jõudu katsutakse, selgitamaks välja missugune vald on ühtehoidvam ja teadlikum. Välja valiti Tõrva ning see otsustas nii-öelda "kinda visata" Elva linnale.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles