Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe olid Kohilas võidukad

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Odaviskevõistlus, kus visati Eesti kõigi aegade teine ja neljas tulemus! Võistluse esikolmik Magnus Kirt (keskel), Tanel Laanmäe (vasakul) ja Ranno Koorep.
Odaviskevõistlus, kus visati Eesti kõigi aegade teine ja neljas tulemus! Võistluse esikolmik Magnus Kirt (keskel), Tanel Laanmäe (vasakul) ja Ranno Koorep. Foto: Albert Truuväärt

Pühapäeval toimus Kohila staadionil kõrgetasemeline kergejõustikuõhtu koos Heitjate seeriavõistluse finaaletapiga. Peaaladeks olid meeste kettaheide ja odavise, milles viimases astusid üles Tanel Laanmäe ja Magnus Kirt, kelle odakaared olid eriti pikad.

Kohila staadionil toimunud Heitjate seeriavõistlusel pakkusid spordisõpradele elamusi meie omad kohalikud mehed Magnus Kirt ja Tanel Laanmäe.

Esimesel katsel viskas Tanel Laanmäe end tulemusega 83.82 liidriks, mis nüüdsest tähistab ka mehe uut isiklikku rekordit. Laanmäele järgnes kohe Magnus Kirt tulemusega 77.56. Teises voorus oli aga Magnus Kirdi odakaar oluliselt pikem ning napsas Laanmäe ees juhtpositsiooni. Kirdi odakaar tuli koguni 86.65, mis on nüüd ka mehe uus isiklik rekord. Tema eelmine isiklik rekord pärines samuti sellest aastast ja oli Viljandis toimunud võistluses visatud 82.22.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles