Klientidel tuleb harjuda uue teeninduskorraga

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aia 17 hoone, kus Valgas PPA dokumente väljastab. Täna hommikust alates on Valga teenindussaali töös esinenud tehnilise rikke tõttu tõrkeid, mistõttu oli seal ennelõunal häiritud nii dokumentide taotlemine, kättesaamine ja kui ka muud toimingud.
Aia 17 hoone, kus Valgas PPA dokumente väljastab. Täna hommikust alates on Valga teenindussaali töös esinenud tehnilise rikke tõttu tõrkeid, mistõttu oli seal ennelõunal häiritud nii dokumentide taotlemine, kättesaamine ja kui ka muud toimingud. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Politsei- ja piirivalveameti uue töökorralduse kohaselt on Jõgeval, Põlvas, Valgas ja Võrus võimalik dokumente taotleda esmaspäevast neljapäevani ajavahemikul kella 9–17. Reedeti on teenindused klientidele suletud.

Tartus ja Viljandis, kus teeninduste koormus on suurem, jätkavad teenindused tööd viiel päeval nädalas esmaspäevast reedeni kell 9-17.
 
«Kõige mugavam on teenindussaali külastada, kui broneerite eelnevalt endale leheküljel broneering.politsei.ee sobiva külastusaja,» kinnitas politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Kerly Peitel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles