Pilkuse elanikud tõid kokku kummalisi vilju

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilkuse nunnukonkursil oma nunnudega võistelnute esinelik koos auhindadega: Heli Hani (vasakult), Reet Tinno, Meriliis Kukk ja Andre Kukk.
Pilkuse nunnukonkursil oma nunnudega võistelnute esinelik koos auhindadega: Heli Hani (vasakult), Reet Tinno, Meriliis Kukk ja Andre Kukk. Foto: Taavi Niittee/Valgamaalane

Pühapäeva ennelõunal sai Otepää vallas Pilkuse külamaja õuel osaleda nunnukonkursil ja külastada külamaja ruumides üles seatud kirbuturgu. Osalejate vähesuse tõttu said auhinnatud kõik, kes oma nunnud teistele vaatamiseks kohale olid toonud.

«Paraku nunnusid oli tänavusel konkursil eelmise aastaga võrreldes vähem – kõigest kuus,» ütles Pilkuse külamaja perenaine Reet Tinno, kelle sõnul toona oli neid üle kahekümne. «Aga meil oli väga lõbus niisamagi,» jäi Tinno optimistlikuks, pidades rahva vähesuse peamiseks põhjuseks samal ajal Otepäält Tartu suunas startinud Tartu rattamaratoni.

«Kuna nunnusid oli vähe, siis saavad kõik auhinna,» kuulutas Tinno enne autasustamist, mida oli vaatama jäänud kümmekond üritusele kogunenut. Parimaks nunnuks hinnati Meriliis Kuke töö «Suvitaja Maali», teise koha sai Andre Kukk teosega «Naljamees» ja kolmandaks valiti kogumik nimega «Pilkuse sügis», mille oli kokku pannud Reet Tinno ise. Neljanda koha pälvisid Heli Hani toodud «Väiksed imelikud tomatid».

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles