Romuring tuleb taas

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Seekordsele romuringile on oodata rekordiliselt 60 osalejat ning korraldajad lubavad huvitavat vaatemängu.
Seekordsele romuringile on oodata rekordiliselt 60 osalejat ning korraldajad lubavad huvitavat vaatemängu. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valgas Saviaugu tänaval läheb laupäeval lahti suureks plekimõlkimiseks, kui taas kord leiab aset suurejooneline Valga Romuring.

Kui romuralli eesmärk on teiste autode rammimine suhteliselt väikesel alal, siis Valga Romuring on võidusõit. Võidab etteantud aja jooksul kõige rohkem ringe läbinud sõitja. Samas on lubatud igasugune puksimine ja kontakt teiste autodega. Rammida ei tohi ainult juhi ust.

Romuring leiab Valgas aset juba viiendat korda. Korraldusmeeskonna sõnul tuleb seekord rajale rekordiliselt 60 masinat, neist nii mõnegi roolis kohalik võistleja. Võistlusele registreerimine käis korraldajate sõnul põhimõttel «kes ees, see mees». Seda, et Valga Romuring on populaarseks võistluseks saanud, näitab suur osalejate huvi väljastpoolt maakonda

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles