Politsei tabas Valgas arvatava tapja

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Riia tänava maja, kust leiti 37aastase naise surnukeha.
Riia tänava maja, kust leiti 37aastase naise surnukeha. Foto: Rein Säinas/Valgamaalane

Politsei sai 2. oktoobri hommikul kell 6.30 teate, et Valgas Riia tänava korterist on leitud 37aastase naise vägivallatundemärkidega surnukeha, politsei pidas kuritöös kahtlustatavana kinni naise endise elukaaslase.

Lõuna ringkonnaprokuratuuri pressinõunik Kristina Kostina kinnitas Valgamaalasele toona, et naise elas samas korteris, kust ta surnuna leiti. Politseisse helistas tema sõnul naise endine elukaaslane.

Juhtunu asjaolude väljaselgitamiseks alustati kriminaalmenetlust tapmise paragrahvi alusel. Täna ütles Kostina Valgamaalasele, et menetluse käigus on kahtlustatavana üle kuulatud seesama endine elukaaslane, kes ka juhtunust politseisse teatas. "Prokuratuuri taotlusel viibib mees vahi all alates 4. oktoobrist," täpsustas pressinõunik.

Tema edastatud andmetel on kinnipeetu puhul tegu 1975. aastal sündinud mehega.

Tänaseks kogutud tõendid viitavad Kostina sõnul sellele, et naist on löödud terariistaga südame piirkonda. «Eeluurimine kestab. Kriminaalasja kohtueelset menetlust viib läbi Valga politsei,» lisas ta.

Tapetud naise naaber ütles kuriteo ilmsikstuleku päeval, et tapetu oli sama maja elanik, kes lühemat aega maja teise korruse korteris elas. «Saime kenasti läbi ja omavahel mingeid probleeme ei olnud. Selline rahulik inimene,» sõnas tundmatuks jääda soovinud naaber. Traagilise juhtumi üksikasjadele naaber valgust heita ei osanud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles