Linn otsib abi inkassofirmalt

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavalitsus sõlmis möödunud nädalal koostöölepingu inkassofirmaga Lindorff Eesti AS. Lepingu kohaselt hakkab inkassofirma osutama linnavalitsusele võlgade kohtueelse sissenõudmise teenust, saab teada linnavalitsuse kodulehelt.

Inkassofirmale üleantavate tasumata arvete summa on 10 000 euro ringis. Peamiselt on tasumata linna esitatud arved lasteaia kohamaksu ja toiduraha eest. Vanim võlguolev arve on aastast 2011.

«Oleme võlglastega suhelnud, saatnud neile meeldetuletuskirju, võimaldanud maksepikendust, koostanud täiendavaid maksegraafikud, kuid kahjuks pole see tulemust andnud,» selgitas linnasekretär Ragne Tsäkko. «Linnavalitsuse eesmärk ei ole oma kodanikke kiusata, kuid 10 000 eurot on sedavõrd suur summa, mida meil ei ole võimalik kellelegi kinkida. Seetõttu oleme sunnitud tasumata arveid sisse nõudma inkassofirma kaasabil.»

Esimesed arved antakse inkassofirmale 20. oktoobril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles