Missioon: Wagenküll

Taavi Niittee
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Koostöös teiste Taageperas tegutsevate ettevõtjatega on Siim Ausmees paari aasta jooksul läbi viinud juba kümmekond kogupere seiklusmängu Missioon: Wagenküll.
Koostöös teiste Taageperas tegutsevate ettevõtjatega on Siim Ausmees paari aasta jooksul läbi viinud juba kümmekond kogupere seiklusmängu Missioon: Wagenküll. Foto: Erakogu

Kuidas oleks kõige parem viis tuvustada tervet Taagepera küla turismigrupile ning ühendada seda tehes kõiki külas tegutsevaid ettevõtjaid ja aktiivseid inimesi? Vastus: seltskondliku seiklusmänguga.

«2013. aastal kirjutasime MTÜga Taagepera Arendus külale mitu projekti,» alustas Taageperast pärit Siim Ausmees, kes tegeleb peale töötamise Tõrva linnavalitsuses matkade ja spordiürituste korraldamisega.

Lisaks projektidele, mille käigus valmistati toona Taagepera vaatamisväärsusi tutvustavad videod ja kaardid, tekkis Ausmehel idee hakata Taageperas korraldama mitmesugustest ülesannetest koosnevat vabaõhuvõistlust.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles