Külalised käisid partnereid otsimas

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Külalised Otepää vallavalitsuses
Külalised Otepää vallavalitsuses Foto: Monika Otrokova

Otepää valda külastasid 28. oktoobril Daugavpilsi kihelkonna omavalitsuste juhid. Külaliste soov oli tutvuda Otepää omavalitsuse toimimise ja infrastruktuuriga ning mitme valla asutusega.

Otepää vallavanem Kalev Laul ütles, et algatus Otepää valda külastada tuli Daugavpilsi kihelkonna esindajatelt. Lätlased said põhjaliku ülevaate vallast ja peamistest valla objektidest.

«Daugavpilsi piirkonna esindajad otsivad endale koostööpartnerit Eestist, kellega saaks koostööd teha ja esitada ühisprojekte Euroopa Liidu struktuurifondidesse,» rääkis Kalev Laul. «Külalistele meeldis siin nähtu, Otepää valla esindust kutsuti vastukülaskäigule ja arutelule, kuidas võiks koostöö jätkuda.»

Daugavpilsi kihelkond on territoriaal-halduslik üksus, mis moodustati 2009. aastal 19 valla liitumisel üheks omavalitsuseks ja paikneb rõngasvallana ümber Daugavpilsi linna. Piirkonna administratiivne keskus asub Daugavpilsis. Kihelkonnas on 25 449 elanikku.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles