Kaheksa maakonna noortalunikku saab toetuse

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Maris Sarv-Kaasik
Maris Sarv-Kaasik Foto: Erakogu

Valitsuse 26. novembri istungil said heakskiidu Eesti maaelu arengukava 2007-2013 (MAK 2007-2013) kaheksandad muudatused, mis võimaldavad 218 alustavale noortalunikule enne 31. detsembrit välja maksta lõppenud arengukava viimased toetused.

PRIA pressiesindaja Maris Sarv-Kaasik kinnitas Valgamaalasele, et Valgamaalt on kokku kaheksa noortaluniku toetuse saajat, kes saavad kokku 320 000 eurot. "Toetuse saab kuus osaühingut ja kaks FIEt. Kõik on soovinud ja saavad maksimaalses summas toetuse.« See tähendab, et igaühele neist eraldatakse 40 000 eurot toetust.

Valgamaal saavad maaeluministeeriumi edastatud andmete järgi osaühingutest toetust kõige enam lihaveisekasvatusega tegelejad. Neid on toetuse saajate seas kolm: Mõisaaia Talu OÜ Karula vallas Kaagjärve külas, Kuke Lihaveise OÜ Põdrala vallas Pori külas ja Kallioja OÜ Taheva vallas Kallikülas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles