Valga kuulutas välja jõulukaunistuste konkursi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valgamaa tugikeskuse jõulukaunistused on mõnel aastal teinud silmad ette kõigile teistele lähikonnas asuvatele hoonetele.
Valgamaa tugikeskuse jõulukaunistused on mõnel aastal teinud silmad ette kõigile teistele lähikonnas asuvatele hoonetele. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Valga linnavalitsus kutsub taas jõulueelsel ajal ehtima pidurüüsse kogu linna. «Osale konkursil ja kaunista fantaasiaküllaselt oma ettevõte või ärihoone, kodu- ja töökoha ümbrus ning aita sellega kaasa linnas jõulumeeleolu loomisele,» seisab üleskutse linna kodulehel.

Detsembris liigub Valgas ringi jõulukomisjon, kes piilub teie õue, aeda ja aknasse. Auhinnad antakse konkursi võitjatele, kes jäid silma nutikamate lahendustega töökoha või koduümbruse, majade akende ja fassaadide kujundamisel.

Jõulukaunistuste parimate lahenduste leidmiseks ootab linnavalitsus tähelepanekuid spetsiaalsel vihjetelefonil või linnavalitsuse e-posti aadressil.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles