Karika võitsid veteranid

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karika võitnud Valgamaa Spordiveteranide Seltsi esindus
Karika võitnud Valgamaa Spordiveteranide Seltsi esindus Foto: Rein Leppik

Tsirguliina keskkooli võimlas selgus teisipäeval Valgamaa 2015. aasta võrkpallikarika võitja meeskondade hulgas, andis teada Valgamaa Spordiliidu tegevjuht Rein Leppik.

Finaalmängus kohtusid SK Puka ja Valgamaa spordiveteranide seltsi meeskonnad. Mängu- ja karikavõidu võtsid spordiveteranide seltsi mehed tulemusega 3 : 1. Kolmanda ja neljanda koha kohtumises oli SK Varumehed 3 : 0 parem VK Viktooriast.

Spordiveteranide võidukasse meeskonda kuulusid Vjatšeslav Lepman, Igor Vralov, Marat Kasimov, Dmitri Särki, Reinis Bukšs, Erko Ojaste, Krišs Ozoliņš, Dimitri Vralov, Gints Švecs, Janis Jermantsants ja Sulev Rätsepp.

SK Puka võitles endale välja teise koha tiimiga, kuhu kuulusid Gunnar Arak, Kert Kärner, Siim Anton, Heiki Ernits, Margus Mooses, Raivo Russak, Martin Loim, Sander Nurmsalu ja Rait Murumets.

Kolmanda koha saanud SK Varumehed mängisid koosseisus Gert Gröön, Janek Pisartšik, Anglus Piller, Kuuno Kasak, Heiki Pilm, Andre Vatsk, Egon Ilisson, Rauno Mõts ja Timo Mõts.

Valgamaa karikavõistluste 5. koha sai Valga linnavalitsus ja 6. koha Valka meeskond.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles