Judokad naasid Venemaalt medalitega

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Valga Jaanikese kooli meeskonna treener Evo Saar
Valga Jaanikese kooli meeskonna treener Evo Saar Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Möödunud nädalal osales Eriolümpia Eesti ühenduse kuueliikmeline delegatsioon Peterburis rahvusvahelisel eriolümpia judoturniiril, kus kõik osalejad ka pjedestaalile mahtusid.

Võistlustel osalesid 11 riigi – Kasahstani, Usbekistani, Eesti, Belgia, Norra, Rootsi, Poola, Ungari, Hollandi, Horvaatia ja Venemaa – delegatsioonid. Eesti kuueliikmelise esinduse kolm tüdrukut õpivad Vaeküla koolis ja treenivad spordiklubis Sakura ning kolm noormeest õpivad ja treenivad Valga Jaanikese koolis.

Valga Jaanikese kooli direktori Anne Arraku sõnul osalesid nende kooli õpilased taolisel võistlusel teist korda. «Meie õpilased on tublid olnud. Ja seda suuresti tänu õpetajale ja treenerile Evo Saarele, kes võtab asja südamega. Lisaks võistlustele said sportlased käia vaba aja keskuses ning peeti maha suur bowling`u-turiir. Jäi aega ka linnaga tutvuda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles