Kohus saatis pussitaja vangi

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustratiivne.
Foto on illustratiivne. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Tartu maakohus saatis möödunud nädala lõpus pikaks ajaks vangi mehe, kes joomingu lõpetuseks haaras noa ja ründas kaht inimest, vigastades neist üht raskelt.

Kohus leidis, et 28aastase Vitali süü raske tervisekahjustuse tekitamises ja kehalises väärkohtlemises on tõendatud ning mees sai selle eest nelja-aastase vangistuse. Kuna tal oli ka varasema süüteo eest osa karistusest kandmata, tuleb tal kokku trellide taga veeta seitse aastat ja kaks kuud.

Menetluskuludena tuleb Aleksejevil tasuda kokku 5851 eurot.

Süüdistuse kohaselt tarvitas seltskond selle aasta 3. aprillil Valgas Pargi tänaval asuva maja korteris alkoholi. Mingil hetkel hakkas varem kuuel korral kriminaalkorras karistatud Vitali, kes oli ka juba varem sama seltskonna inimestega konfliktis olnud, korteris agressiivselt käituma, mille tõttu visati ta korterist välja.

Mõne aja pärast tuli süüdistatav korterisse tagasi, lõi korteri välisust avanud 31aastasele mehele noaga kõhtu ning ründas ka oma endist elukaaslast, 31aastast naist.

Politsei pidas Vitali peagi kinni ja ta viibib kohtu määruse alusel 9. aprillist vahi all.

Kriminaalasja kohtueelset menetlust viis läbi Valga politsei.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles