Inimene muretseb põhapõtrade heaolu pärast

Liisi Ploom
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Põhjapõdrad Otepää Winterplace`is on äratanud paljude inimeste tähelepanu, mõni suisa muretseb nende pärast.
Põhjapõdrad Otepää Winterplace`is on äratanud paljude inimeste tähelepanu, mõni suisa muretseb nende pärast. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Otepää lumepargis Winterplace võib näha põhjapõtru, kes nigela talve taustal inimestele jõulutunnet tuua aidanud. Kas aga neil endil seal ka ikka hea olla on? Asutuse juhataja sõnul muretseda põhjust pole.

Valgamaalase toimetusse helistas paraku anonüümseks jäänud naine, kes tundis muret Otepääle toodud põhjapõtrade pärast. Naise hinnangul on loomadele eraldatud territoorium äärmiselt väike ning pidev autodevoor ei mõju neile samuti kuigi hästi.

Otepää Winterplace`i juhataja Siim Kalda sõnul pole aga muretsemiseks põhjust, sest loomad on hästi hooldatud. «Alates sellest talvehooajast elavad siin viis vahvat tegelast – jõuluvana põhjapõdrad, kes kolisid Lapimaalt Otepääle mõni nädal tagasi,» rääkis Kalda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles