Liiklusõnnetuses sai naine viga

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto on illustreeriv.
Foto on illustreeriv. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Teisiipäeval, 12. jaanuaril kella 08.05 ajal toimus liiklusõnnetus Valgamaal Otepää linnas Hariduse tänava ja Pühajärve tee ristis.

Sõiduautole Mazda 626, mida juhtis 39aastane Annika, sõitis sealt tagant otsa sõiduauto Seat Ibiza, mida juhtis 25aastane naine. Kiirabi andis kohapeal esmaabi Mazda juhile.

Kuna osapooled olid lahkunud enne politsei saabumist, siis liiklusõnnetuse muud asjaolud on väljaselgitamisel.

Politsei- ja piirivalveameti Lõuna prefektuuri pressiesindaja Maria Gonjak selgitas, et samal ajal kui õnnetus juhtus, olid politseipatrulli lahendamas teist väljakutset, samuti liiklusõnnetust. "Ka viibisid patrullid kirjeldatud õnnetuse toimumise ajal sündmuskohast piisavalt kaugel ning rasketes teeoludes ei ole otstarbekas kihutades asjatuid riske võtta."

Pressiesindaja täpsustas, et kiirabi kirjeldatud sündmuse kohta eraldi väljakutset ei saanud, vaid oli teel teisele väljakutsele ning kontrollis möödudes ka selle õnnetuse asjaosaliste terviseseisundit ja andis juhtunust politseile teada.

"Liiklusõnnetusest ei pea politseile teatama, kui liiklusõnnetuses osalenud inimesed ei nõua ise oma tervisekontrolli või kui juhid ja varalise kahju saajad on juhtumi põhjusi hinnates varalise kahju tekitamise vastutuses ühel meelel ehk jõuavad süü osas omavahel kokkuleppele. Nii oli ka sel juhul – juhid jõudsid süü osas omavahel kokkuleppele ning täitsid ka vastavad blanketid," lisas Gonjak.

Pressiesindja lisas, et sündmuskohal oli tee asfaltkattega ja libe.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles