Juubeliaasta puhul tuleb konkurss

Jaan Rapp
, tegevtoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Otepää vallavanem Kalev Laul loodab, et võistlustööd jäävad kauniks mälestuseks juubeliaastast.
Otepää vallavanem Kalev Laul loodab, et võistlustööd jäävad kauniks mälestuseks juubeliaastast. Foto: Arvo Meeks

Otepää vallavalitsus kuulutas välja Otepää esmamainimise 900. aastapäeva kajastava foto- ja videokonkursi, mille eesmärk on jäädvustada juubeliaasta üritusi ja tutvustada Otepää piirkonda siinsete inimeste, ürituste, looduse, vaatamisväärsuste ja huvitavate kohtade kaudu.

«Ootame konkursile huvitavaid ja omanäolisi fotosid ja videoid, mis hiljem aitaksid meil meenutada Otepää juubeliaastat,» sõnas Otepää vallavanem Kalev Laul.

Võisteldakse kahes kategoorias: parimad vaated ja parimad ürituste kajastused. Üks võistleja võib esitada kuni viis võistlusfotot ja kuni kolm videot igas kategoorias.

Kategooria võitjatele paneb Otepää vallavalitsus auhinnaks välja seikluskaamerad. Lisaks antakse välja eriauhindu. Konkurss kestab 22. jaanuarist 31. augustini.

Esitada võib töötlemata mustvalgeid või värvifotosid, mis ei ole osalenud teistel konkurssidel. Foto peab olema hea kvaliteediga, nii et seda oleks võimalik hiljem trükkida. Võistlusvideod tuleb laadida Youtube’i või Vimeo keskkonda ning saata link.

Fotode ja videolinkide edastamisel tuleb märkida pealkiri, saamislugu ja võistleja kontaktandmed. Tööde saatja vastutab esitatud materjalide autorluse ning esitatud andmete õigsuse eest. Konkursil ei saa osaleda konkursi korraldamisega seotud isikud ja nende perekonnaliikmed.

Võitjad selgitab välja vallavalitsuse moodustatud žürii. Lisaks toimub internetikeskkonnas rahva lemmiku valimine. Võitjate nimed avalikustatakse Otepää valla kodulehel, Otepää Teatajas ja valla ametlikul Facebooki lehel.

Foto- ja videokonkursi korraldajatel on õigus kasutada konkursi fotosid ja videoid Otepääga  seotud meediaväljaannetes, interneti kodulehekülgedel ja trükistes tasuta, viidates autori nimele, ilma autoritasu maksmata.

Täpsemat infot saab valla kodulehelt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles