Otsustav võit tuli Valgale viimastel sekunditel

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edukalt sekkus vahetusmeeste pingilt mängu Edgars Krūmiņš (nr 21), kelle kontole kogunes lõpuks 13 punkti.
Edukalt sekkus vahetusmeeste pingilt mängu Edgars Krūmiņš (nr 21), kelle kontole kogunes lõpuks 13 punkti. Foto: Rein Säinas

Alexela korvpalli meistriliiga teisipäevases kohtumises Valga spordihallis alistas võõrustaja rollis olnud BC Valga-Valka meeskond põnevas heitluses TTÜ korvpalliklubi.

Esimestest mänguminutitest haaras juhtohjad kodumeeskond. Kui peaaegu terve esimese veerandi jooksul hoidsid BC Valga-Valka/Maks & Mooritsa mängumehed edu enda käes, siis viimase paari minuti jooksul suutsid külalised vahe tasa teha. Esimesele pausile mindi siiski Valga 18 : 17 eduseisus.

Teisel veerandajal jätkas kodumeeskond oma kindlat mängujoont ning pooajapausile mindi 38 : 30 võiduseisul. Kui teise poolaja alguses tundus, et võit on juba käes, siis TTÜ meeskond nii ei arvanud. Seisult 43 : 30 oli meie meeste jaoks korvil korraga kaas peal: viiel järjestikusel rünnakul ei suudetud palli läbi rõnga ajada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles