GALERII: Uhkeid numbreid näitasid stuudiolased nii Valgast kui Tallinnast

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stuudio Joy talvekontsert
Stuudio Joy talvekontsert Foto: Jelena Kalames

Laulu- ja tantsustuudio Joy avas laupäeval Valga kultuurikeskuses uue aasta hooaja kontserdiga. Kahe tunni jooksul nägid saali kogunenud külalised nelja kuuga õpitut.

Kontsert oli sel korral eriline just seetõttu, et esmakordselt osalesid sellel ka stuudio Joy Tallinna filiaali tantsijad, keda tuli kohale 22.

«Lastel olid kaasas ka vanemad, kes olid nii Valga kultuurikeskusest kui toimunud kontsertetendusest vaimustuses,» ütles stuudio juht Marina Jerjomina kontserdijärgselt. Kokku astus lavalaudadele 140 lauljat-tantsijat. Kontserdiga «See on meie maa» soovis stuudio rõhuda eelkõige sellele, et laul ja tants on ühine keel,  millest saavad aru kõik inimesed – vaatamata rahvusele, nahavärvile ja keelele.

Laulud õpetas lauljatele selgeks stuudio juht Marina Jerjomina, tantsud tantsupedagoogid Uģis Rācenis ja Jelena Butkevitš. Tallinna filiaalis on õpetajaks Aleksander Makarov. Ettekandele tuli 25 numbrit, millest enamik olid äsja selgeks õpitud. Aruandekontserte korraldab stuudio kaks korda aastas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles